Akupunktur i Aalborg

Klinik Vitalis tilbyder akupunktur i Aalborg

Hos Klinik Vitalis i Aalborg tilbyder vi flere former. Fælles for både krops og øreakupunktur er, at det er et godt redskab til smertebehandling. Det kan ekspempelvis være hvis du har ondt i bevægeapparatet. Akupunktur virker desuden stressreducerende samt hjælper kroppen til at genoprette ubalancer i organerne. Ligeledes er akupunktur effektivt ved stort set alle gener i både krop og psyke. Eksempler på dette kunne være en generet fordøjelse, ubalance i hormonsystemet eller andre områder, hvor du føler dig utilpas.

Læs også om auricoloterapi

Øre- og kropsakupunktur aktiverer nerverne i bindevævet ved hjælp af nålestik og styrker derved kroppens evne til at helbrede.

Akupunktur til kroppen

Kropsarkupunktur bygger på kinesernes årtusindgamle viden og tradition. Akupunktur bruges som behandlingsform, hvor man via indstik med ganske tynde nåle i punkter på meridianer og nervebaner påvirker kroppens helbredstilstand. Kroppens energi afbalanceres og symptomerne samt årsagen dertil fjernes. Kroppen vil herefter føles lettere og mere energifyldt.

Navnet akupunktur er sammensat af de to latinske ord akus og punktura, som betyder henholdsvis nål og at stikke. Akupunkturen bygger på den teori, at sygdom og lidelser opstår på grund af energimæssige ubalancer i kroppen, og at disse kan korrigeres ved at stikke nåle ind i særlige punkter gennem huden. Hermed sætter man gang i kroppens egne helbredende kræfter.

Jeg anvender naturligvis kun sterile éngangsnåle. I forbindelse med nålestikket vil du kunne føle en lille smerte eller udstrålende ømhed, der vil aftage når først nålen sidder der.

Øreakupunktur

Øreakupunkturen udspringer af idéen om, at øret er et mikrounivers med over 200 punkter, der afspejler alle kroppens funktioner. Det samme princip er kendt fra zoneterapien.
I dag findes der fire systemer inden for øreakupunktur: det franske, tyske, russiske og kinesiske. Den franske øreakupunktur, auriculo-terapi, blev udviklet af lægen Poul Nogier, og er i dag godkendt som behandlingsmetode af WHO.

Da auriculo-terapi er et effektivt redskab til behandling, bruger jeg som udgangspunkt denne metode i klinikken når jeg behandler med øreakupunktur. Jeg bruger både sterile engangsnåle samt permanåle, der sidder i øret ca. en uges tid.

Kontakt mig i dag for at høre mere om akupunktur

Har du brug for akupunktur i Aalborg eller har du nogle spørgsmål om hvordan akupunktur kan hjælpe dig i hverdagen, så er du meget velkommen til at kontakte mig på +45 4079 7940 eller skriv til en mail til majbritt@klinik-vitalis.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig!