Stressbehandling i Aalborg

Stressbehandling ved Klinik Vitalis i Aalborg

Stress i en travl hverdag

Stressbehandling giver dig livet tilbage, og det kan vi hjælpe dig med ved vores klinik i Aalborg. Flere og flere rammes af stress. Vi lever i dag i et præstationssamfund, hvor der er store krav til os i alle aspekter af vores liv. Det gælder på arbejde, derhjemme osv. Om du går og føler dig stresset eller du endda har fået stillet en diagnose, kan vi hjælpe med at slippe følelsen af stress og de symptomer, den bringer. Jeg tilbyder stressbehandling i Aalborg.

Det skønnes at op mod ca 20% af den danske befolkning er ramt af stress. Stressbehandling har til formål at ændre på nogle vilkår i din hverdag. Når det er sket, kan stressbehandlingen hjælpe dig til at reducere dine symptomer. Dermed kan du opnå trivsel, overskud og mere balance i dit liv.

Stress er en tilstand, der kan opstå ganske kortvarigt. Det ser man eksempelvis lige før en eksamen. I den situation kan stress være ganske sundt for os, da den hjælper vores hjerne til at være ekstra skarp. Men hvis belastningen fortsætter, kan det tage overhånd, og så vil der før eller siden komme uhensigtsmæssige symptomer.

Hvad er symptomerne på stress?

Nogle af de mest kendte symptomer ved stress er søvnløshed, indre uro, fordøjelsesproblemer, tankemylder og følelsen af ikke at kunne overskue noget. Men andre symptomer kan også være forhøjet blodtryk, hovedpine, humørsvingninger, angst, ondt i kroppen og meget andet.

Når vi udsættes for stress, reagerer kroppen med udskillelse af forskellige hormoner. Hvis det fortsætter over længere tid bliver kroppen og psyken udfordret af den langvarige belastning.

Hvad kan stressbehandling hjælpe med?

Stressbehandlingen er en proces. Sammen arbejder på at identificere og forstå de faktorer, der kan have indflydelse på dit stressniveau. Det vigtigste er, at vi finder en balance, der passer til dig og dine behov.

Gennem behandlingen vil du lære at kende din krop og psyke bedre, og du vil få redskaber til at håndtere stress på en sund måde. På denne måde kan du hjælpe din krop og psyke med at genfinde det naturlige selvhelbredende leje, som er nødvendigt for et godt liv.

Stressbehandling lavet til dig

Alle kan rammes af stress. Jeg har også selv mærket stress på egen krop. Jeg kan derfor sagtens sætte mig ind i, hvor uoverskueligt det kan føles. Derfor tilpasser vi behandlingen til dig og dine behov, så det bliver mere overskueligt at komme ud på den anden side. Sammen gennemgår vi dine vaner, dit mindset og din livsstil og kigger på, hvordan vi effektivt kan lave ændringer, der får livet til at blive nemmere og give dig højere livskvalitet. Hvis du har brug for at tage små skridt – måske især i starten, så er det helt okay.

Kontakt Klinik Vitalis i Aalborg for at høre mere om vores stressbehandling

Er du interesseret i hvordan stressbehandling kan hjælpe dig, så kontakt mig på mail majbritt@klinik-vitalis.dk eller giv mig et kald på 45 4079 7940. Tag skriftet mod en mindre stresset hverdag i dag.