Homøopati

Klinik Vitalis
tilbyder homøopati

Homøopatisk medicin spiller en stor rolle i mange af mine behandlinger, da det aktiverer kroppens og psykens selvhelbredende evner.

Homøopati virker som en naturlig helende proces, hvor der bruges midler udvundet fra naturen, der er fortyndet og rystet (potenseret), så det hjælper mennesker og dyr til selv at genvinde helbredet.

Navnet, homøopati, kommer af de græske ord HOMOIS og PHATOS, som betyder LIGNENDE og LIDELSE. Homøopati er derfor en helbredelsesmetode, der behandler “lige med lige.” Det vil sige, at hvis man f.eks. vil behandle høfeber, bruger man et middel, der indeholder løg, der ligesom høfeber får ens øjne til at svie og løbe i vand. “Lige helbreder lige”.

Inden for homøopatien findes der ikke sygdomme – kun syge mennesker. Den egentlige sygdom er den bagvedliggende disposition til forskellige lidelser. Denne disposition – og reaktion derpå – er individuel og skal behandles individuelt.

Med homøopati behandler jeg derfor hele mennesket og ikke kun symptomerne, som man gør med den almindelige lægevidenskabelige medicin.

  • Homøopati bruges i det meste af verden!
  • I England dækkes homøopati af sygesikringen!
  • Det engelske kongehus har brugt homøopati gennem 4 generationer!
  • I Frankrig og Tyskland bruges homøopati af mange læger!