Vegatest i Aalborg

Få vegatest i Aalborg hos Klinik Vitalis

Med en vegatest fra klinik Vitalis i Aalborg kan du får tjekket, hvordan din krop har det i forhold. Testen måler bl.a. vitaminer og mineraler. Det er også muligt at tjekke for eventuelle fødevareintolerancer og allergier samt organstress og tungmetalbelastning. Vegatesten kan også vise stresstilstande i kroppen samt årsagerne dertil og giver dig et fingerpeg om din sundhedstilstand. Det er ikke en videnskabelig baseret undersøgelse men et alternativt sundhedstilbud.

Under vegatesten har du en elektrode i hånden. Du oplever intet ubehag i den forbindelse. Den er derfor velegnet til unge som gamle – også små børn.

Ud fra vegatesten rådgiver jeg dig i, hvad der kan hjælpe dig til at skabe en bedre balance i netop din krop. Jeg rådgiver dels om naturmedicin, kost, livsstil samt evt. yderligere behandling (f.eks. akupunktur, massage ect.).

Hvad er en Vegatest?

En vegatest er en hurtig måde at afdække kroppens ubalancer og belastninger. Metoden er ganske smertefri. Vegatesten afdækker specifikke problemområder i kroppen, der efterfølgende kan behandles med akupunktur, kostvejledning, homøopati, kosttilskud, vitaminer og mineraler, vaner samt tankemønstre.

Vegatesten er en såkaldt resonanstest. Det betyder, at et apparat via hænderne måler kroppens evne til at optage næringsstoffer og udskille affaldsstoffer, skabe energi og være modstandsdygtig overfor psykiske belastninger, stress og blokeringer. Laves Vegatesten på spædbørn, foretages målingen som oftest på fødderne eller selve kroppen.

Vegatest

Vegatesten tester din krops evne til at optage og udskille henholdsvis næringsstoffer og affaldsstoffer. Vegatest-apparatet gør brug af en håndelektrode, der måler svingningerne igennem kroppen. Der mærkes ingen smerter eller ubehag i forbindelse med testen, og den kan derfor sagtens bruges til mennesker i alle aldersgrupper.

Intolerance eller allergi

Intolerancer forekommer ved, at kroppen reagerer på et bestemt stof. Det er altså ikke det samme som en allergi, hvor det er noget, som kroppen direkte ikke kan tåle. Derfor kan der også gå lang tid før, at man finder ud af, at en intolerance er årsagen bag en række symptomer, man døjer med. Derfor går jeg altid gerne ind i en grundig dialog med dig for at kunne afdække, hvor dine symptomer stammer fra, så vi kan komme dine problemstillinger og udfordringer til bunds.

Læs mere om Vegatesten her >

Kontakt os i dag for at høre mere om vegatest

Vi ved, at det kan være svært at navigere i labyrinten af ​​vegetest, så vi er her for at hjælpe dig med at forstå, hvad testene betyder og hvordan de kan hjælpe dig med at opnå dit mål om optimal sundhed.

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du går med nogle overvejelser om at få en Vegatest i Aalborg, er du altid velkommen til at tage kontakt til mig på telefonnummer 40 79 79 40 eller mail majbritt@klinik-vitalis.dk. Så vil jeg hurtigst muligt vende tilbage og svare på de spørgsmål, du måtte have.