Vegatest Aalborg

Klinik Vitalis vegatest i Aalborg

Med en vegatest fra klinik Vitalis i Aalborg kan jeg tjekke, hvordan din krop har det i forhold til bl.a. vitaminer og mineraler. Det er også muligt at tjekke for eventuelle fødevareintolerancer og allergier samt organstress og tungmetalbelastning. Vegatesten kan også vise stresstilstande i kroppen samt årsagerne dertil og giver dig et fingerpeg om din sundhedstilstand. Det er ikke en videnskabelig baseret undersøgelse men et alternativt sundhedstilbud.

Under vegatesten har du en elektrode i hånden, og du oplever intet ubehag i den forbindelse. Den er derfor velegnet til unge som gamle – også små børn.

Ud fra vegatesten rådgiver jeg dig i, hvad der kan hjælpe dig til at skabe en bedre balance i netop din krop. Jeg rådgiver dels om naturmedicin, kost, livsstil samt evt. yderligere behandling (f.eks. akupunktur, massage ect.).

 

Hvad er en Vegatest?

En vegatest er en hurtig måde at afdække kroppens ubalancer og belastninger – metoden er ganske smertefri. Vegatesten afdækker specifikke problemområder i kroppen, der efterfølgende kan behandles med akupunktur, kostvejledning, homøopati, kosttilskud, vitaminer og mineraler, vaner samt tankemønstre.

Vegatesten er en såkaldt resonanstest, hvor et apparat via hænderne måler kroppens evne til at optage næringsstoffer og udskille affaldsstoffer, skabe energi og være modstandsdygtig overfor psykiske belastninger, stress og blokeringer. Laves Vegatesten på spædbørn, foretages målingen som oftest på fødderne eller selve kroppen.

Læs mere om Vegatesten her >

Kontakt os

Har du eventuelle forespørgelser eller bemærkninger? Kontakt os og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.