Vitamintest

Hvorfor bliver du syg?

Det er vigtigt, at kroppen har de vitaminer og mineraler, som den har brug for. Derfor kan en vitamintest være et effektivt analyseredskab, hvis du måske har ubalancer i kroppen. Vitamintestet hos os måler både kroppens vitaminer, mineraler og syre/base-balancen. På den måde får man et overblik over, om man mangler noget eller om der er noget, som kroppen kunne have gavn af.

Et boost til sæsonen

Med de forskellige sæsoner kommer der også forskellige udfordringer for kroppen. Det kan f.eks. være vitamin-D mangel om vinteren eller allergier, der blusser op til foråret eller om sommeren. Her er vitamintesten også rigtig god. Vi kan nemlig give din krop et boost af vitaminer, som den går og savner. Kroppen optager nemlig kun det, som den har brug for, og derfor kan testen give et indblik i, hvad kroppen hungrer efter. På den måde bruger man ikke tid og energi på vitaminer og mineraler, som kroppen ikke har brug for. Vi sørger for, at du kun lige får det, som der er relevant for dig.

Hvem er vitamintesten til?

Alle kan få foretaget vitamintesten. Den anbefales til dem, der vil have et hurtigt overblik over kroppens balance i forhold til vitaminer, mineraler, fedtsyrer og antioxidanter. Derudover kan syre/base-balancen have stor betydning for, hvordan kroppen reagerer. Hvis der ikke er den nødvendige balance, kan det oftest mærkes i form af træthed, smerter eller lignende gener. Derfor er det også relevant, hvis man har lignende symptomer og en ide om, at ens krop ikke er i balance.

Vil du høre mere?

Kontakt mig i dag på telefon 40 79 79 40 eller mail majbritt@klinik-vitalis.dk.