Fødevare intolerance

Klinik Vitalis
behandler fødevare intolerance

Mange går i dag rundt og har intollerencer overfor forskellige fødevarer uden at de måske selv er klar over det. Symptomerne på intollerencer kan være meget forskellige og være alt lige fra træthed, tung i hovedet, en følelse af at hovedet er pakket ind i vat, ondt i maven, hudgener, hovedpine, infertilitet, ledsmerter og meget mere.

Når jeg med vegatesteren tester fødevarerne, tester jeg, om og i så fald hvilke fødevarer, din krop reagerer negativt på – måske har du en allergi eller intollerence. Jeg oplever ofte, at intollerencer ændrer sig i takt med, at din mentale og fysiske tilstand ændres.

Har du fx været ude for et voldsomt traume, kan det i sig selv kickstarte en intollerence. Det samme kan langvarig stress. Omvendt hvis du så får rettet op på dine ubalancer, vil kroppen ofte igen kunne tåle tingene igen.

Derfor kan det være en god ide, at få klarhed over, præcis hvilke fødevarer, du evt reagerer på og hvad der i så fald skal til, så du forhåbentlig engang i fremtiden igen kan spise, lige det du vil uden symptomer.